«  grudzień 2018  »

Stowarzyszenie Logo

Jesteśmy polską organizacją pozarządową, nie nastawioną na zysk. Działamy na rzecz wzmocnienia i podniesienia skuteczności  różnorodnych form działania społecznego na szczeblu lokalnym (gmina, powiat). W tym celu postanowiliśmy skorzystać zlogo stowarzyszenie luzino przysługujących nam praw  i w maju 2005 r. powołaliśmy do życia  Stowarzyszenie. Chcemy aby Stowarzyszenie przekształciło się w szeroki ruch społeczny skupiający w swoich szeregach mieszkańców  Gminy Luzino czujących potrzebę zmian w szeroko rozumianym rozwoju naszej Małej Ojczyzny. Zainteresowanych przystąpieniem  do Stowarzyszenia oraz potrzebujących z naszej strony wsparcia prosimy o kontakt :